• Outdoor Jumping Dunajský Klátov - parkúrové preteky

          • Dnes nás reprezentovali: Kristína Pšenáková, Alexa Corradi, Bibiána Tkáčiková, Nina Drozdová

            Výsledky: Kristína Pšenáková - 1. miesto, Nina Drozdová - 2. miesto, Bibiána Tkáčiková - 5. miesto!

            Dievčatá srdečne blahoželáme!

          • Záverečné skúšky aj so zástupcami RÚZ

          • 15.6. -16.6.2023 patril našim tretiakom a záverečným skúškam, kde mohli preukázať svoje získané vedomosti a zručnosti aj za prítomnosti delegovaných zástupcov Republikovej únie zamestnávateľov: Monika Betáková - pre učebný odbor kaderník, Ondrej Kožuch - pre učebné odbory kuchár, čašník a Ing. Zdeno Malík delegovaný SPPK pre učebný odbor chovateľ - chov koní a jazdectvo.

            Všetkým našim úspešným absolventom blahoželáme!

          • Oceňovanie najúspešnejších žiakov SŠ okresu Šaľa

          • "Neexistujú žiadne tajomstvá úspechu. Je výsledkom prípravy, tvrdej práce a učenia sa z neúspechu."

            Colin Powell

            Naše žiačky študijného odboru agropodniaknie - chov koní a jazdectvo Alexa Corradi, Bibiana Tkáčiková a Kristína Pšenáková, si dnes z rúk pána primátora Jozefa Belického a vedúcej Spoločného školského úradu v Šali Mariany Takáčovej prevzali ocenenie najúspešnejších žiakov stredných škôl okresu Šaľa.

            Ďakujeme za reprezentáciu a šírenie dobrého mena našej školy a sme na vás veľmi hrdí!

          • Celoslovenské Dni poľa v Oponiciach - 5.6.2023

          • Aj naša škola sa prezentuje na celoslovenských dňoch poľa v Oponiciach.

            Naše žiačky študijného odboru agropodnikanie - chov koní a jazdectvo pozdravil aj Branislav Becík predseda NSK, minister pôdohospodárstva Jozef Bíreš a rektorka SPU v Nitre Klaudia Halászová.

          • Žiacke preteky a MDD s deťmi zo ZŠ s MŠ Bernolákova 1, Šaľa

          • Každé dieťa je jedinečné a v každom jednom sa ukrýva potenciál urobiť svet trochu lepším miestom...

            Dnes sme si takéto lepšie miesto urobili v areáli našej školy a Medzinárodný deň detí sme oslávili Júnovými žiackymi pretekmi spolu s našimi kamarátmi - piatakmi a ich milou pani učiteľkou Monikou Benešovou zo ZŠ s MŠ? Bernolákova 1, Šaľa. Boli super divákmi, zasúťažili si s našimi tretiačkami, tí najodvážnejší sa povozili na koni, počas pikniku si pochutili na občerstvení, ktoré pripravili naši šikovní kuchári a veríme, že sa im u nás páčilo.

            Pre naše deti bol tento deň výnimočný tým, že vedenie školy a naši úžasní majstri Roman Mladý a Zuzana Magdinová pre ne zorganizovali parkúrové a drezúrne preteky - "Júnovky".

            V drezúrnom preteku zvíťazila žiačka I.E triedy Nikoleta Magdalíková a v parkúrovom žiačka II.E triedy Sára Jašová Samozrejme, aj ostatné súťažiace dievčatá podali fantastické výkony.

            Ďakujeme poslankyni NSK a predsedníčke Rady školy Ildikó Agócs Kőrösi , ktorá prijala naše pozvanie a zároveň dekorovala víťazov. Aj touto cestou jej ďakujeme za účasť na akciách školy a úprimný záujem o naše aktivity.

            Sme veľmi vďační pánovi Magdalíkovi za sponzorovanie tejto krásnej akcie a v neposlednom rade našim šikovným a pracovitým žiakom, ktorí pomohli s prípravou celých pretekov .

            A samozrejme, našej skvelej pani riaditeľke, ktorá to má všetko na svedomí.

            Deti sú našou budúcnosťou, súčasne nám pripomínajú minulosť, na ktorú sme už takmer zabudli. Obdivujeme ich úprimnú radosť a smejeme sa na ich hrách.

            Prajeme vám len to najlepšie k Vášmu dnešnému sviatku!

          • 5. ročník Dňa mladého farmára v Krásnej Lúke

          • 4.6.2023 sa v obci Krásna Lúka v Prešovskom kraji konal 5. ročník Dňa mladého farmára, ktorého hlavnou myšlienkou je osloviť deti, mladých ako aj širokú verejnosť k pozitívnemu vzťahu k farmárčeniu a k poľnohospodárstvu ako takému, ale tiež spropagovať tradície a život na vidieku.

            Zastúpenie tu mala aj naša škola v osobe víťazky NAJ agro dievča 2023 Kristína Pšenáková

            Kristínke ďakujeme za prezentáciu školy i odboru, ktorý študuje.

          • Modrý gombík

          • Keďže smútok, strach a utrpenie nepoznajú hranice, aj my sme sa zapojili do zbierky UNICEF-Modrý gombík.

            Ďakujeme za príspevky a Karolínke a Diane za aktivitu.

          • "Májovky" - Prvomájové parkúrové preteky boli parádne !!!

          • ĎAKUJEME všetkým, ktorí sa rozhodli stráviť 1. máj u nás!

            Vážime si účasť a naše veľké ĎAKUJEME patrí: predsedovi NSK Ing. Branislavovi Becíkovi, PhD., poslancom NSK - Mgr. Ildikó Agócs Kőrösi (predsedníčka Rady školy), Ing. Róbertovi Tölgyesimu, Ing. Róbertovi Andrášimu a pánovi primátorovi Šale, Mgr. Jozefovi Belickému, ktorí nás poctili svojou návštevou. Veríme, že sa nechali strhnúť súťažnou atmosférou a na dnešný deň budú mať príjemné a milé spomienky.

            Ďakujeme našim jazdcom - Alexa Corradi, Nikoleta Magdalíková, Kristína Pšenáková, Nina Drozdová, Bibiana Tkáčiková a Juraj Rekeň - ktorí úspešne a so cťou reprezentovali našu školu a odniesli si "cenné kovy" , ale aj ostatným súťažiacim, ktorí k nám merali cestu, aby si zmerali sily.

            Ďakujeme našim kuchárom - družstvám: kaderníkom pod velením pani majsterky Mikovej, školskému internátu pod velením pána vedúceho Vaška a kuchárom s veliteľkou pani učiteľkou Kováčovou.

            Ďakujeme odbornej porote zloženej z pani a pánov poslancov, ktorí súťaž vo varení guláša vyhodnotili a víťazov odmenili.

            Ďakujeme našim absolventom a bývalým žiakom, ktorí nesklamali a prišli nás opäť pozrieť, pochváliť sa svojimi úspechmi, zaspomínať na staré dobré časy a potvrdiť, že májovky sú každoročnou neoficiálnou stretávkou koniarov, pretože koniari držia spolu.

            ĎAKUJEME našim šikovným a úžasným žiakom, ktorí sa podieľali na celej príprave priebehu pretekov a rodičom, ktorí k nám merali cestu zo všetkých kútov Slovenska.

            Ďakujeme rozhodcovskému zboru za ich profesionálne odvedenú prácu.

            V neposlednom rade ďakujeme všetkým našim učiteľom, ktorí prispeli veľkou mierou k úspešnému priebehu pretekov a našim skvelým majstrom Romanovi Mladému a Zuzane Magdinovej za kvalitnú prípravu nášho jazdeckého družstva.

            Kto to dnes nestihol, vidíme sa o rok v Šali!

          • Máme víťazku súťaže NAJ agro dievča 2023

          • Po 3-ročnej prestávke sa 25.4.2023 v aule SPU v Nitre uskutočnil ďaší ročník súťaže "NAJ agro dievča, NAJ agro chlapec 2023"

            V konkurencii 15 stredných poľnohospodárskych škôl z celého Slovenska a 24 súťažiach dievčat sa NAJ agro dievčaťom 2023 stala Kristína Pšenáková - žiačka 3. ročníka študijného odboru agropodnikanie so zameraním na chov koní a jazdectvo.

            Kristínke srdečne blahoželáme!

            Za reprezentáciu školy ĎAKUJEME aj Veronike Oravcovej a Andrejovi Takáčovi, obidvaja sú žiakmi študijného odboru agropodnikanie so zameraním na chov koní a jazdectvo.

          • Deň narcisov 2023

          • Všetko, čo robíme, je iba kvapka v mori, ale keby sme to nerobili, tá kvapka by chýbala...(Matka Tereza) 

            Sme hrdí na naše dievčatá zo študijného odboru agropodnikanie - chov koní a jazdectvo, ktoré sa dnes vybrali do ulíc mesta Šaľa a počas Dňa narcisov vyzbierali pre Ligu proti rakovine 309,75€ 

            Pomáhame pomáhať!

          • Príslušníci OS SR vojenského útvaru 11. brigády vzdušných síl v Nitre u nás

          • Dnes sme privítali príslušníkov OS SR z vojenského útvaru -11. brigáda vzdušných síl Nitra, ktorí participujú na projekte prípravy obyvateľstva na obranu štátu a zároveň aj na aktivitách na podporu zvýšenia povedomia študentov v oblasti OS SR a prezentácii práce profesionálnych vojakov.

            V rámci tohto projektu sa dnešná akcia niesla v znamení besedy, odbornej prezentácie praktických zručností a zaujímavej diskusie s našimi žiakmi. 

          • Stáž Erasmus+ v maďarskej Bábolne začína

          • V termíne 20. marca - 5. apríla 2023 sa 4 naše žiačky študijného odboru agropodnikanie so zameraním na chov koní a jazdectvo zúčastňujú odborných mobilít v maďarskej Bábolne. Veríme, že aj na základe dlhoročnej spolupráce medzi oboma školami bude pre nich mobilita kvalitným vzdelávacím zážitkom.

          • Preventisti krajského riaditeľstva PZ u nás

          • 22.3.2023 sme privítali príslušníčky Krajského riaditeľstva PZ v Nitre z oddelenia komunikácie a prevencie.

            Naše žiačky prvého a štvrtého ročníka študijného odboru agropodnikanie - chov koní a jazdectvo vďaka nim získali cenné informácie ohľadom trestnoprávnej zodpovednosti